WIE ZIJN WIJ?Over
ons

Wij zijn Esra en Semra, twee zussen met een passie voor het kappersvak en beauty. In 2010 zijn wij onze onderneming begonnen met als missie het helpen van vrouwen om de beste versie van zichzelf te zijn. Wij leveren graag werk op maat door te luisteren naar de wensen van onze klanten. Door onze jaren ervaring en deskundigheid kunnen wij jou voorzien van gepast advies. Uiteraard blijven wij ons doorontwikkelen op nieuwe technieken want uiterlijke verzorging is altijd in beweging.

De beste
service

Naast onze behandelingen gebruiken wij ook hoge kwaliteitsproducten om jou van binnen te laten stralen.

Jarenlange
ervaring

Ons team heeft jarenlang ervaring en weten precies wat ze doen om jou te laten stralen.

Onze
producten

Wij gebruiken producten van L’oreal Professional en Olaplex voor de beste kwaliteit.
https://dunyawomen.nl/wp-content/uploads/2019/01/spa-circle-1.png

Ons
Team

Wij zijn Semra en Esra, de eigenaressen van Dunya Women. Als kappers en beautyspecialisten hebben wij jaren ervaring en oren naar jouw wensen. Ons doel is om er voor te zorgen dat jij altijd tevreden de salon uit loopt. Een nieuwe look proberen of shinen met je vertrouwde uitstraling: wij helpen je er met liefde mee.

SEMRA & ESRA

About
Primavera

From precisely arched brows to perfectly painted toes, our clients leave feeling oh-so-pretty from the inside out. It is our mission to teach self-love that goes much deeper than your top coat. Our tables are littered with information on healthy eating and vitamins for healthy nails and skin, while the walls work as a constant reminder of self-empowerment and positivity.

https://dunyawomen.nl/wp-content/uploads/2018/11/Pedicure-signature-2.png
Julie Thompson
Primavera Spa owner
https://dunyawomen.nl/wp-content/uploads/2022/05/IMG_1941.jpeg